Alumínium serpenyők

Az alumínium edények jellemzői:

Előnyös tulajdonságok:
– Kitűnő hővezetés így gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt.
– Energiatakarékos mert gyorsan felmelegszik.
– Nem rozsdásodik.
– Hosszú élettartam.

Hátrányos tulajdonságok:

– Mosogatógépben nem mosható.
– Könnyen karcolódik a felülete, ezért csak fa vagy műanyag eszközöket használhat hozzá.

A cégünk által forgalmazott Pujadas alumínium edények magas minőséget képviselnek
amit az is bizonyít, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal a termékeire (rendeltetésszerű használat mellett) valamint HACCP engedéllyel is rendelkeznek. A Pujadas alumínium edények választása kedvező áruk és nagyon jó minőségük miatt is kitűnő döntés.

Az alumínium bécsi szeletsütő vastag oldalfallal és erősített peremmel, szegecselt és ergonomikusan kialakított füllel készül. Az edény egyenletes hő elosztását a vastag talpa és oldalfala biztosítja. A szeletsütőt ergonomikusan kialakított fogóval látták el, így biztosítja a  kényelmes fogást, a szegecseléssel rögzítés pedig hő hidat képez így nem forrósodik fel az edény füle. A Pujadas gyár igen széles palettával rendelkezik az alumínium bécsi szeletsütők űrmértékét illetően ezzel is segíti az optimális edény kiválasztásában. Húsok sütéséhez ajánljuk. Ételek tárolására nem használható.

. .

Az alumíniumról:

Az alumínium mint fém rendkívül jó hővezető tulajdonságú, ennek köszönhetően gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt. Kedvező tulajdonságai miatt ez egyik legjobb alapanyag amit edény készítésre használnak.